CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

Mesaje si statusuri de Craciun in engleza - Urari si sms-uri in limba engleza - Merry Christmas

Mesaje si statusuri de Craciun in engleza - Urari si sms-uri in limba engleza - Merry Christmas!

May the Jesus fills your hearts with joy,peace,prosperity and with his blessings.
Have a wonderful season.

May all the sweet magic Of Christmas conspire to gladden your hearts and fill every desire!

Can I have your picture, so Santa Claus knows exactly what to give me. Happy Christmas. Happy Xmas!

If tonight, a big fat man jumps in at your window, grabs you and puts you in a sack don’t worry I told Santa I wanted you for CHRISTMAS.HAPPY CHRISTMAS!


We wish you all the Best this Christmas and may the Joy and Happiness of the Season be with you in the New Year.

Hopefully santa will be extra good to you !

A blessed Christmas to you and your family and may the new year bring you happiness and prosperity! :D

May joy, love and peace be with you and your loved ones this Christmas. have an amazing season!

Wishing you the timeless treasures of Christmas.. The warmth of home, the love of family and the company of good friends. Have a blessed and meaningful Christmas!

Happy Birthday Jesus!! Merry Christmas to you and your family my friend!

May the good times and treasures of the present become the golden memories of tomorrow. Wish you lots of love, joy and happiness. Merry Christmas!

Jingle the bells and play the music loud, for Santa Claus is coming to town! Merry Christmas!

Two things upon this changing earth can neither change nor end; the splendor of Christ’s humble birth, the love of friend for friend. Merry Xmas!



Mesaje si urari de Craciun - Statusuri de Craciun

Mesaje (sms-uri),statusuri si urari de Craciun. Craciun fericit!

Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om.

E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercind sa-l vezi pe Mos Craciun.


In aceasta noapte uita gandurile negre. Ai multe alte nopti in care sa te ocupi de ele. Linisteste-ti sufletul si trimite cate un gand frumos catre fiecare dintre cei dragi si o sa te simti impacat.

Craciunul- o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi!

Craciunul e momentul magic al anului. Hai sa calatorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frantura de stele. Sarbatori fericite!

Fie ca acest Craciun sa iti dea curajul de a cauta Adevarul din tine pentru ca doar astfel ne putem considera intr-adevar fericiti! Craciun fericit!

Sa-ti aduca mosu un sac plin de bucurii, succese, fericire si o surpriza in plus care sa te faca sa vezi viata in roz. Craciun fericit alaturi de cei dragi sufletului tau!

Fie ca spiritul Craciunului sa iti mangaie sufletul, sa iti aduca bucurii si prosperitate, fericire si noroc, cadouri sub brad si oameni dragi aproape!

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Sursa: Sentimente.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons